Hold foderet friskt og køligt med Solvita TMR Cool 

Med Solvita TMR Cool holder du dit fuldfoder friskt og køligt i forår- og sommerperioden. De højere temperaturer og luftfugtighed stimulerer væksten af bakterier, gær og skimmel, der naturligt findes i foderet. Fibre, kulhydrat og protein nedbrydes, energien forsvinder ud af foderet, og det bliver varmt. Foderrationen bliver forringet og mere uappetitlig, og koens energioptag reduceres.

Kombinationen af Ca-propionat, Ca-Na-formiat og kaliumsorbat begrænser væksten af bakterier, gær og skimmel i foderet, så nedbrydning af foderet undgås. I dette års nye version har vi forbedret med tilsat kaliumsorbat.

Ny optimeret løsning 

Vi har forbedret Solvita TMR Cool og tilsat kaliumsorbat. Med en dosering på 2 kg pr tons fuldfoder tilfører Solvita TMR Cool den anbefalede mængde kaliumsorbat på 400 gram pr tons foder. Skimmel og gær er to af hovedårsagerne til, at fuldfoderet tager varme - og netop kaliumsorbat er én af de mest effektive tørsyrer mod disse. 
 
Samtidig tilfører produktet stadig myresyre og propionsyre. Det vil sige en bredspektret løsning, som begrænser årsagerne til varme i foderet. 

Hvordan anvender man
Solvita TMR Cool?

Solvita TMR Cool har en nem og sikker dosering, leveres i 15 kg sække og iblandes med 1-5 kg pr ton fuldfoder (TMR). Alternativt tilsættes Solvita TMR Cool dit mineralfoder. 

Produktet må anvendes uden HACCP. 

Produktet må ikke anvendes i økologiske besætninger. 
 

Gode råd fra Danish Agro til at forebygge varmedannelse i foderet

Med vores nye, forbedrede Solvita TMR Cool kan du nemt og sikkert forebygge varmedannelse i dit foder, så du undgår, at foderet taber vigtige næringsstoffer.

Se vidoen til højre og bliv klogere på Solvita TMR Cool.

Vil du også holde dit foder friskt
og køligt?

Kontakt vores Kvægspecialister hvis du ønsker at høre mere om Solvita TMR Cool, og hvordan du optimalt kan anvende det i dine foderblandinger.