FIELDSENSE VEJRSTATION

Modtag vejrdata og vejrudsigter direkte fra dine marker til optimering af markdriften. Med FieldSense Farm Weather får du et fuldt overblik over vejrforholdene på dine marker. Vejrstationen sender dig opdateringer til din app hvert 10. Minut og gemmer alle dine historiske data til al tid. 

Direkte adgang til vejrudsigten med appén

I app’en har du også adgang til en vejrudsigt der er skræddersyet til din vejrstation. Dermed bliver det nemmere at planlægge og optimere markdriften. Vejrudsigten dannes med udgangspunkt i anerkendte vejrmodeller og med brug af data fra de mere end 1200 FieldSense vejrstationer i Danmark. 

Derudover er det også muligt at tilkoble dig fem valgfrie vejrstationer ud over din egen. Det kalder vi digitale vejrstationer. Du kan eksempelvis gøre brug af din nabos vejrstation, og han kan gøre brug af din. 

Både vejrudsigten og de digitale vejrstationer følger med dit FieldSense abonnement uden ekstra omkostninger. Prisen på en vejrstation er 2.988,- i årligt abonnement samt et opstartsgebyr for klargøring og levering på 2.990,- 

BEDRE HØST MED LOKALE VEJRDATA

En vejrstation hjælper dig når du skal høste og tørre korn.
Brug din ligevægtstabel til at se vandindholdet i dit korn ved forskellig luftfugtighed og vær sikker på, at du høster på det optimale tidspunkt.

 • Hold styr på dugpunktet og vær sikker på hvor tidligt om morgenen og hvor sent om aftenen du kan køre. 
 • Følg med i lufttemperatur og relativ luftfugtighed. Sammenlign målinger med din ligevægtstabel for at sikre optimalt vandindhold i dine afgrøder. 

Det er meget nemt at komme i gang:

 1. Vejrstationen sendes med kurer til din adresse. Vi leverer alt hvad du behøver for at komme i gang.
 2. Når du modtager vejrstationen er den allerede i drift! Du skal blot sætte den ud i marken. 
 3. Vejrstationen kører uafhængigt af ekstern strøm og WiFi. Langvarigt batterilevetid på op til tre år.
 4. Data indsamles hvert 10. minut og sendes automatisk til din FieldSense-konto, som du nemt tilgår med app eller på din PC.
 5. Gratis livstidsservice og reparationer.
 6. Ubegrænset support på telefon, mail og chat.

App’en indeholder flere funktioner, der hjælper dig i mange af dine handlinger i marken:

 • Skræddersyede vejrudsigter lader dig planlægge dit arbejde med præcision. 
 • Sprøjteoverblikket holder dig helt opdateret på vindforholdene (vindhastighed, vindstød og vindretning), så du ikke behøver at køre ud til marken for at vurdere, om du kan sprøjte eller ej.
 • Med septoriaalarmen bliver du gjort opmærksom på, hvornår forholdene for septoria er gunstige, så du altid kan forebygge før det er for sent.
 • Såvejret registrerer jordtemperaturen og fortæller dig, hvornår forholdene er gode og stabile nok til såning, så du får mest muligt ud af din vækstsæson.
 • Til høst kan du holde øje med luftfugtighedsmålingerne for at komme i gang med høsten og tørringen af dine afgrøder i rette tid.
 • Herudover får du også skadedyrsalarmer når vejrforholdene for harmfulde skadedyr er gunstige samt en automatisk beregning af dine afgrøders vækststadie.
 • Vigtigst af alt får du et ekstra sæt øjne der konstant holder øje med vejret direkte i dine marker, så du altid har vejrforholdene i din lomme.

Prøv en gratis demokonto i 14 dage

Få adgang til en af vores live vejrstationer og prøv selv, hvordan det er at modtage vejrdata direkte fra marken. Du får adgang til alle funktionerne og kan hente kontoen til din smartphone, tablet og PC. Den gratis prøveperiode er på 14 dage og er selvfølgelig helt uforpligtende – du kan efterfølgende frit vælge, om du vil anskaffe dig din egen vejrstation. 

Vejrstationen samler de vigtigste vejrparametre, som du nemt aflæser på din smartphone eller tablet:

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål til Cropline, eller ønsker at bestille vores digitale løsninger, kan du kontakte vores specialister eller kundeservice på 7215 8000.