Næringsrigt slagtegrisefoder

Vi producerer slagtegrisefoder med fokus på det rette valg af råvarer, næringsstofsammensætning, nyeste viden, og tilpasser vores foderløsninger efter den enkelte kundes fodersituation og produktionsmål.
 

Slagtegrisefoder fra Danish Agro: Høj tilvækst og lavt foderforbrug

I udviklingen af vores slagtegrisefoder udforsker vi området løbende, så du som landmand kan få maksimalt daglig tilvækst med minimalt foderforbrug hos dine grise.

Udnytter du dine grises potentiale optimalt?

Danish Agros stabile og ensartede foder sender dine slagtesvin hurtigt videre. Højkvalitetsprodukter og ensartet kvalitet.

Vi optimerer løbende, så den enkelte bedrift får mest mulig værdi. Danish Agro specialister står klar på området til at give dig den rette rådgivning, og hjælper dig med at realisere dine målsætninger.

Udgangspunkt i din E-rapport

For at kunne hjælpe dig med at optimere din produktionsøkonomi er det optimalt, at vi kan tage udgangspunkt i din E-rapport. Så kan vi sammen fastlægge, hvad status er i dag og hvilke produktionsmål, du gerne vil bevæge dig henimod.

Har dine grise for eksempel ikke en sund mavesæk, og har du for få grise, du leverer til slagteriet, kan der være mange penge at spare, hvis vi via foderet kan mindske disse problemer - også selvom foderet måske er lidt dyrere. Det samme gælder, hvis vi kan hæve grisenes slagtevægt eller sænke foderforbruget.

Vi benytter det officielle beregningsværktøj fra SEGES til at finde frem til, hvad din økonomiske gevinst vil være.

Vores brede ekspertise betyder, at vi kan servicere dig hele vejen rundt og give dig en lettere hverdag, der sikre højkvalitetsprodukter og en bedre økonomi." 

Jens Kirkebække,
Markedschef i Danish Agro

Find den rette foder til dine grise

Danish Agro tilbyder et udvalg af svinefoder alt efter dit behov.
Vi er totalleverandør af alt slags grisefoder.

Få det meste ud af dine slagtegrise

Dine faglige sparringspartnere fra Danish Agro - kontakt vores team af specialister inden for svinefoder og hør nærmere omkring optimalt slagtegrisefoder. Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf. 72 15 80 00.