En stærk samarbejdspartner til det økologiske landbrug

Vores økologispecialister er altid klar til en snak om din bedrift, og hvordan du kan optimere værdiskabelsen. Det gælder uanset om du allerede er økologisk landmand, eller om du overvejer omlægning til økologi.

Danish Agro kan tilbyde stærke løsninger til økologer indenfor både planteavl, kvægfoder, fjerkræfoder og grisefoder.

Det skal være nemt at samarbejde med Danish Agro
Danmark har i dag et robust og veludviklet økologisk landbrug, og i Danish Agro er vi stolte af, at være blandt de førende samarbejdspartnere for økologer. Med vores kvalitetsprodukter og stærke rådgivning gør vi det nemt for økologer at være kunde i Danish Agro. 

Hvis du ikke allerede driver et økologisk landbrug, men overvejer omlægning, står vores specialister klar til at hjælpe dig i gang.

Økologisk planteavl

Danish Agro kan tilbyde økologisk såsæd i højeste kvalitet til både foder og brød. Vi kommer hvert år med et opdateret sortsprogram med både vårsæd og vintersæd.

Med vores fokus på plantebaserede fødevarer hjælper vi landmanden med den grønne omstilling. Vi har et dyrkningssamarbejde med danske landmænd om økologisk hamp, som videreforarbejdes hos vores selskab Dava Foods Ingredients til blandt andet hampefrø, hampemel og madolie til private husholdninger. Vi forarbejder også hørfrø, linser og andre spændende afgrøder. Kontakt gerne vores specialister, hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Danish Agro køber ærter og hestebønner fra landbruget til fødevarebrug. Afgrøderne forarbejdes til fødevarer hos Organic Plant Protein som vi er medejer af.

Vores forædlingsselskab Nordic Seed udvikler nye sorter indenfor blandt andet ærter og hestebønner, som vil bidrage til en fortsat omstilling til et mere bæredygtigt landbrug.

Indenfor gødning har vi et bredt sortiment af organiske og mineralske gødninger, som må anvendes til økologisk planteavl.

Økologisk foder

Danish Agro har produceret økologisk foder siden 1995. I dag har vi samlet vores økologiske foderproduktion på en specialiseret fabrik, som udelukkende producerer økologisk foder til både kvæg, grise og fjerkræ. Vores kvalitetssystemer sikrer en høj, stabil og ensartet foderkvalitet.

Derudover kan Danish Agro som udgangspunkt sælge en række økologiske råvarer, dog afhængig af forsyningssituationen på markederne.

Danish Agro tilbyder et bredt sortiment af økologisk såsæd, som giver dig de bedste betingelser for et godt resultat.

Allan Hartman Hansen,
Produktspecialist, økologi i Danish Agro

Her kan du læse mere om vores løsninger indenfor de enkelte produktområder

Planteavl

Vi er med dig hele vejen fra planlægning til såning til vækst og til høst.

Kvæg

Vi kan levere et bredt udvalg af økologisk kvægfoder til både malkeøer og kalve.

Fjerkræ

Danish Agros foder til fjerkræ er kende-
tegnet ved en høj, stabil og ensartet kvalitet.

Grise

Danish Agro har et stærkt sortiment af foderløsninger til økologiske grise.

Vi er med dig hele vejen rundt

Økologiske foderløsninger der passer din bedrift