Foder til søer

Vi udvikler løbende vores sofoder for at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og vækst for både soen og smågrisene. Vores blandinger er baseret på sikre råvarer.

Vælg det rigtige foder til dine søer hos Danish Agro

Oprems udvalg af sofoder – hvorfor er det vigtigt at have det rette foder til drægtige søer (Arne input)

Foder til søer med store kuld

Med de stigende kuldstørrelser er der et behov for at soens mælkeydelse tilpasses. For at bevare soens huld og holdbarhed er det desuden vigtigt, at soen får et næringsholdigt foder. En god kuldtilvækst sætter også krav til soens mælkeydelse og mælkens næringsindhold.
 
Vi har designet et sofoderkoncept særligt til søer med store kuld. Konceptet består af et drægtigheds- og diegivningsfodere, hvor aminosyreandelen i foderet er øget. Samtidig er foderet tilsat ekstra fibre via VAK-korn og Gærplus, som består af Probiotika (mælkesyrebakterie) og Præbiotika (gærbakterie). 
Selvom foderet er lidt dyrere, vil det give dig en bedre produktionsøkonomi takket være:
 
  • Højere fødselsvægt
  • Øget kuldtilvækst
  • Mindre arbejde med de helt små grise
  • Færre ammesøer
  • Lavere foderforbrug 
I videoen ovenfor kan du se filmen om, hvordan "Landmand Jensen" tjener flere penge ved at bruge vores nye nærings- og fiberrige sofoder.
(You can see the film in English here). Danish Agro's new sow feed for large litters - YouTube

Find ud af, hvad gevinsten ved vores foder til søer vil være for dig

I forbindelse med det nye nærings- og fiberrige sofoder har vi udviklet en beregningsmodel, som kan fortælle, hvad gevinsten vil være ved at anvende det mere nærings- og fiberrige sofoder i diegivningsperioden. På den måde kan du sammen med vores produktkonsulenter finde frem til det niveau, som er mest fordelagtigt for din bedrift.

Nem registrering af dine pattegrises fødselsvægt

Med vores nye værktøj - Grisefokus - kan du nemt via et mobilsite eller app veje registrere vejningerne af dine pattegrise. (link til Grisefokus) Grisefokus brochure—Side 1 (ipapercms.dk)

 

Vi udvikler løbende vores sofoder for at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og vækst for både soen og smågrisene. Vores blandinger er baseret på sikre råvarer."

Per Hoffmann Jensen,
Markedschef i Danish Agro

Vores foderforsøg viser, at pattegrise godt kan optage foder på et tidligt tidspunkt. Denne video er en del af vores smågrisekoncept uden zink. På filmen ser du smågrise, som fodres på dag 12 med Danish New Wean 141 11+22+7+9.

Ønsker du også at glæde dine pattegrise med Danish New Wean 141 11+22+7+9, en ny og anderledes måde at fodre på, så kontakt din sælger i Danish Agro.

Dine faglige sparringspartnere fra Danish Agro

Kontakt vores foderspecialister, og hør mere om vores nærings- og fiberrige sofoder.