Grisefoder: Grisen hele vejen rundt

Vi gør det nemt for dig at være kunde: Uanset hvilke målsætninger du har for din bedrift, kan vi hjælpe med at realisere dem. 

 

Vi binder alle elementer sammen om din bedrift

Vi har specialister, der dækker alle driftsområder, og din personlige rådgiver kæder det hele sammen. Vores brede ekspertise betyder, at vi kan servicere dig hele vejen rundt.

Danish Agros overordnede mål er at sikre den størst mulige værditilvækst for den enkelte landmand. Vi beregner og synliggør værdi for at øge effektiviteten og skære ned på udgifterne. Sammen gennemgår vi din bedrift, 360 graders gennemgang, og kommer rundt om foderstrategi, indkøb, økonomiske resultater, kompetencer og andet, der kan være relevant i en fælles handleplan.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte besætning og rådgiver i samarbejde med dig, om at finde den bedste løsning af grisefoder.

Vi har 4 fokusområder der binder det hele sammen om grisefoder:

 • KVALITET - stabilt og ensartet foder der er i top.
 • SERVICE - specialister på alle områder.
 • LEVERING - Egne chauffører der kender din egn og din bedrift. Kundeservice på hjul.
 • VÆRDI - Klar strategi og fælles handleplan med fokus på din bedrift og optimal værdiskabelse.

HØJ PRODUKTIONSVÆRDI MED STABILT FODER

En væsentlig forudsætning for at opnå lønsomhed og gode resultater i stalden er, at foderkvaliteten og –strategien er i top. Derfor har vi stor fokus på kvalitet, fodersammensætning og kompetent rådgivning om foderstrategi. Med Danish Agros grisefoder er du sikker på at få en høj, stabil produktionsværdi.

For at sikre en fortsat værditilvækst hos den enkelte landmand har vi konstant fokus på at videreudvikle og optimere vores foderblandinger og tilbyder samtidig en række hjælpeværktøjer til den daglige drift.

Vælg mellem  BASIS, PREMIUM og PREMIUM PLUS.


Fordelene ved BASIS får du altid.

I PREMIUM og PREMIUM PLUS er der iblandet forskellige tilsætningsstoffer, der øger foderoptaget og sundheden hos grisene.

Som kunde hos Danish Agro har du fuld indsigt i sammensætningen af råvarer på produktkortet.

Det er nemt at skifte til vores foder. Vores svinespecialister står klar til at sikre en problemfri indkøring.

Det er nemt at være kunde i Danish Agro. Foderkvaliteten er høj, og jeg får altid den rådgivning, jeg har brug for. Det er nemt at bestille varer og levering sker som aftalt

Erik Pedersen, Griseproducent

Find det grisefoder du har brug for

Slagtegrisefoder

Vi producerer slagtegrisefoder med fokus på det rette valg af råvarer, næringsstofsammensætning, nyeste viden, og tilpasser vores foderløsninger efter den enkelte kundes fodersituation og produktionsmål.

Søer

Vi udvikler løbende vores sofoder for at skabe de bedst mulige betingelser for trivsel og vækst for både soen og smågrisene. Vores blandinger er baseret på sikre råvarer.
 

Smågrisefoder

Vores smågrisefoder giver dine smågrise den bedste start på livet og hjælper til en styrket mavesundhed.

 

Hjemmeblander

Som hjemmeblander gælder det om at få mest muligt ud af dit korn. Vi leverer både foderløsninger til dig som er hjemmeblander og færdigfoder.

tilskudsfoder

Giv dine grise den rette kost, som styrker væksten i bestanden.
 

Mineraler

Det er vigtigt med de rette grisemineraler for at dække dine grises behov og optimale udvikling.
 

Glæd dig til alle fordelene ved Danish Agro

Når du køber grisefoder fra Danish Agro, får du følgende fordele:
 
 • Styr på kvaliteten: En væsentlig forudsætning for at opnå lønsomhed og gode resultater i stalden er, at foderkvaliteten er i top. Vi har stor fokus på valg af råvarer og kvaliteten af dem via daglige råvare- og færdigvareanalyser.
 • Produktudvikling: Vi udvikler løbende nye koncepter inden for fodring af grise. Det gælder både indholdet i foderet, fodringsstrategi og webbaserede opfølgningssystemer.
 • Sparring og rådgivning: Vi tager altid udgangspunkt i din bedrift for sammen dig at beslutte, hvilken fodertype der er bedst til din bedrift og afstemme, hvilke produktionsresultater du ønsker at opnå. Vores grisespecialister har flere års erfaring inden for salg af og rådgivning om grisefoder.
 • Bredt foderprogram: Uanset om du blander dit foder selv eller bruger færdigfoder enten i form af piller eller mel, kan vi hjælpe dig med at optimere dit foder, så du opnår den bedste økonomi til din bedrift.

En paraply af digitale løsninger og værktøjer

Vi tilbyder en række digitale værktøjer og løsninger der kan hjælpe dig i din daglige drift og samtidig opnå en økonomisk gevinst, samt spare dig for ressourcer.

 • Dashboard – måling og resultater samlet data fra slagteri og....
 • SiloInsite – en digital løsning til monitorering af din silo
  • Bestil foder i god tid
  • Måling af temperatur og luftfugtighed
  • On-line billeder ned i siloen - undgå syge grise
  • Undgå tørløb
 • ProGrow – kamera der vejer grisene digitalt

 

Foderstrategi, sparring og rådgivning

Når vi indleder et samarbejde med vores kunder, er det vigtig for os, at vi får afstemt hinandens forventninger til samarbejdet og de mål, du ønsker at opnå. Vi holder gerne et møde, hvor vi sammen laver et 360 graders besætningsgennemgang. Her gennemgår vi bl.a. din foderstrategi, indkøbsstrategi ift. råvarer- og foderindkøb, desinfektion og rengøring af stalden.

For at du kan opnå de bedst mulige produktionsresultater, er det vigtigt, at vi i fællesskab får defineret, hvilke forventninger du har til os, og hvilke forventninger vi har til dig.