Overvejer du omlægning til økologi?

Overvejer du at omlægge din nuværende konventionelle bedrift til økologi? Eller overvejer du at starte en ny økologisk bedrift helt fra bunden?

Uanset hvad, er vores økologispecialister klar til at hjælpe dig godt på vej. Det gælder for både økologisk planteavl og husdyrproduktion. Vi starter altid med en uforpligtende snak om dine ønsker, og finder sammen ud af, hvordan Danish Agro kan blive den bedst mulige samarbejdspartner for dig. 

Hvad kan Danish Agro tilbyde dig i forbindelse med omlægning til økologi? 

Fordi vi på daglig basis samarbejder med rigtig mange økologer, har vores specialister opbygget en solid erfaring som de gerne vil give videre til dig. 

En successfuld omlægning til økologi er betinget af en god og struktureret ledelse og stærke velafprøvede løsninger, hvad enten det er til planteavl eller husdyrproduktion. Her på hjemmesiden kan du læse mere om de produkter og services vi har til rådighed for økologer.

Derudover kan vi tilbyde:

  • Personlig sparring med vores specialister gennem hele forløbet, hvor vi kan se på hvilke muligheder og faldgruber der er på netop din bedrift.
  • Udarbejdelse af et overslag på omkostninger i forbindelse med et omlægningstjek: På den måde kan du få et overblik over ændringer i eksempelvis foderpriserne når du lægger om og dermed lettere udarbejde et retvisende budget.
  • Ny viden og inspiration gennem erfaringsudveksling med andre landmænd, som allerede er økologer, og som gerne vil dele deres erfaringer.
  • Vejledning til at lave foderplaner og foderkontroller, når du skal lave ændringer i din foderplan eller skifte kraftfoderblanding. Dertil sparring og rådgivning omkring din produktion, så du får mest muligt ud af din foderplan. Vores fokus er altid at sikre den størst mulige værdiskabelse for dit landbrug.

Specialiseret rådgivning

Vores team af specialister står klar, hvis du har brug for faglig sparring, gode råd m.v. Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på 7215 8000 - så hjælper de dig videre.