Et stærkt sortiment af økologisk såsæd 

Danish Agro tilbyder et stærkt og bredt sortiment af økologisk såsæd, som giver dig de bedste betingelser for et godt resultat. Uanset hvilke egenskaber du ønsker at prioritere, har vi en sort som vil passe til dine behov.  

Vi udarbejder hvert år et stærkt sortiment af både vårsæd og vintersæd. Vi har samlet alle sortsbeskrivelser i en brochure, hvor det er muligt at læse mere om de enkelte sorters egenskaber. I sortsbeskrivelserne finder du også en række gode råd til dyrkning af den enkelte sort. 

Danish Agro er en stærk samarbejdspartner på økologisk konsumkorn herunder maltbyg, brødhvede, grynhavre og brødrug. Vi har et godt samarbejde med flere oliemøller og kan derfor også tilbyde køb af økologiske rapsfrø til olieproduktion. 

For spørgsmål eller bestilling kan du kontakte vores økologispecialister eller Kundeservice på telefon 7215 8000. Her kan du også høre mere om mulighederne indenfor hamp, ærter, hestebønner mv.

Et bredt udvalg af økologiske græsfrø/markfrø

Danish Agro forhandler et bredt udvalg af økologiske græsfrø/markfrø fra DLF. Du finder sortimentsbrochuren fra DLF her på siden. 

Derudover sælger vi også Danish Agros egne AgrowGrass blandinger. Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for dig, kan du kontakte vores specialister eller Kundeservice på telefon 7215 8000. 

Specialiseret rådgivning

Vores team af specialister står klar, hvis du har brug for faglig sparring, gode råd m.v. Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 7215 8000
- så hjælper de dig videre.