robotfoder med forbedret smagsstof og pillekvalitet

De velkendte Milkline robotblandinger er optimeret med forbedret smagsstof til malkerobotter, foderautomater og malkestalde.
Med den rigtige robotfoder sikrer du en høj søgning, færre hente køer og dermed tid til andre opgaver på din bedrift.

Robotfoder har stor betydning for søgninger

Med robotblandinger fra Danish Agro får du mange fordele:

  • Milkline sortiment øger koens søgning til malkerobotten, og derved kan antallet af malkninger øges
  • Færre køer skal hentes – mere tid til management
  • Milkline-sortimentet er tilsat forbedret velsmagende aroma
  • Milkline sortimenterne tilbydes med og uden non gm sojaskrå eller med beskyttet aminosyre

Vi tilbyder følgende robotblandinger:

  • Milkline 15 NON-GM
  • Milkline 17 NON-GM
  • Milkline 19 NON-GM 
  • Milkline 20 NON-GM
  • Milkline 21 NON-GM

Bestil dit robotfoder i rette tid

Spar tid, penge og få hjælp til rettidig omhu ved automatisering af dit arbejde. En digital løsning til monitorering af dine siloer - med visuel inspektion.

Hvad siger kunderne?

Jesper Navne fra Rudkøbing har i nogle måneder kørt et forsøg med Danish Agros nye aroma i hans robotblanding. Resultatet af forsøget var en mærkbar stigning i antallet af malkninger og et fald i antallet af hentekøer.

Hentekøerne gik fra 15 køer inden den nye aroma til kun 5 køer.
”Vi oplevede et fald i hentekøer, hvilket sparede os 15-20 minutter i hver ende. Min driftsleder kunne derfor bruge mere af sin energi på andre vigtige opgaver som fx sundhedstjek og sygdomsopfølgning”.

Forsøget viste sig at hæve antallet af malkninger fra 3,0 malkninger pr. ko/dag til 3,4 malkninger. 
”Vi lå i forvejen på et højt niveau, men med den nye aroma steg antallet med 0,2 – 0,4 malkninger pr. ko/dag. Vi så en mærkbar stigning i søgningerne, hvor køen foran robotterne var tydeligt større”.

Hos Danish Agro forsøger vi hele tiden at blive bedre. Vi stræber efter at lave den bedste robotblanding og justerer løbende vores produkter for at give landmanden de bedste resultater. Derfor er landmandens mening vigtig for os. Her havde Jesper en klar holdning til robotpillernes kvalitet.
”Pillernes brudstyrke er meget afgørende, for køerne kan ikke lide smuds og støv i foderkrybben. Gode råvarer og en tiltrækkende aroma er lige så vigtigt”.

Samarbejdet med landmanden er utrolig vigtigt, hvis vi sammen skal præstere på topniveau.  
”Jeg er meget glad for samarbejdet med Danish Agro. Det er især vigtigt for mig, at vi har tillid til hinanden og kan bruge hinanden som sparringspartner. Jeg forsøger jo hele tiden at optimere og blive bedre. Derfor er det fedt, når Danish Agro foreslår et forsøg som dette – især når resultatet viser sig at være så godt”.

Jesper har allerede efterspurgt aromaen i hans næste levering af robotblandinger. Det samme har en af hans kolleger fra Erfa-gruppen.
”Jeg har anbefalet produktet til kolleger i min Erfa-gruppe, som var meget interesserede i produktet. Jeg kan også høre, at min konsulent hos Danish Agro allerede har haft den første af dem i telefonen”.

Jeg forsøger jo hele tiden at optimere og blive bedre. Derfor er det fedt, når Danish Agro foreslår et forsøg som dette – især når resultatet viser sig at være så godt.”

Jesper Navne,
Driftsleder Sønderskovgård

Dine faglige sparringspartnere fra Danish Agro

Kontakt vores kvægspecialister, og hør mere om robotfoder blandinger.