Nem og effektiv indlevering af afgrøder hos Danish Agro

Vores mange høståbne afdelinger gør det muligt for dig at indlevere dine afgrøder tæt på dit landbrug. Åbningstiderne i afdelingerne er tilpasset høstvejret i dit område, og du kan nemt holde dig opdateret med vores Høst-SMS.

Vores kundeservice og transportafdeling gør deres yderste for at afhente dit korn så hurtigt og effektivt som muligt. Ønsker du at få dit korn afhentet, kan du ringe til kundeservice på tlf. 7215 8000 og oplyse art/sort, ca. mængde samt afhentningsadresse.  
 
Husk at dine afgrøder skal være høstet, før du melder det til afhentning. 

For at sikre den bedst mulige afhentning, vil vi bede dig placere dine markstakke som vist til højre.

Vi har også lavet en lille video om effektiv kornafhentning fra markstakke. 

Markpresseninger

Hvis du har brug for det, kan Danish Agro tilbyde markpressenninger i en høj kvalitet. De kan bestilles i vores webshop eller hos Kundeservice på telefon 7215 8000. Fakta om presseningen: 

  • Farve: Beige 
  • Kantsyet: Forhindrer optrevling 
  • Non coatet 
  • Mål: 5,6 x 10m - varenummer 32635

Økologiske afgrøder

I vores høstinformation kan du se hvilke afdelinger der modtager økologiske afgrøder. Det er også muligt at bestille afhentning hos kundeservice på telefon 7215 8000. 

Husk: Inden du indleverer økologiske afgrøder hos os, eller vi afhenter det hos dig, skal vi have modtaget en kopi af den seneste statusrapport. Hvis du har fået den tilsendt, kan vi også trække den online hos Naturerhvervsstyrelsen. Har du ikke fået den tilsendt, skal vi bede om at du fremsender dit fællesskema for året således, at alle parter har mulighed for at tjekke varens oprindelse ved indlevering eller afhentning. 

Derudover skal du huske at medbringe/vedlægge Økologistatuserklæring ”partidokumentation” for hvert læs.

Lorem ipsum

Aliquam malesuada egestas quam. Phasellus volutpat tincidunt nisi bibendum pellentesque. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.