Et optimalt afgrødesalg

I Danish Agro har vi optimeret alle arbejdsgange omkring høsten, for at være den bedst mulige samarbejdspartner for de danske landmænd. Det gælder f.eks. indgåelse af kontrakter om afgrødesalg, indlevering/afhentning af afgrøder, afgrødeanalyser og adgang til oversigter over de indleverede mængder på Mit Landbrug.

Få et tilbud på dine afgrøder

Du kan altid få et tilbud på dine afgrøder ved at kontakte vores planteavlsspecialister. Det er helt uforpligtende at høre mere om mulighederne på et givet tidspunkt. Det gælder uanset om det er afgrøder fra kommende høst eller sidste års afgrøder. Du kan kontakte os gennem kundeservice på telefon 7215 8000 eller ringe direkte til vores specialister. 

Når du ringer til os beder vi dig oplyse sort/art, ca. mængder og om du selv indleverer afgrøderne eller om vi skal afhente det. De priser vi kan tilbyde afhænger af udviklingen på de europæiske og globale råvaremarkeder og priserne ændrer sig derfor løbende.  

Få et hurtigt overblik i årets Høstinformation

I vores høstinformation kan du få et overblik over blandt andet høståbne afdelinger, afregningsbetingelser og tørringstakster. Høstinformationen gælder både konventionelle og økologiske afgrøder.  

Det er altid høstinformationen her på siden som er gældende, og vi forbeholder os ret til at foretage ændringer.

Det skal være nemt at samarbejde med Danish Agro i den travle høstperiode. Det gælder uanset om du selv indleverer dine afgrøder eller om du vælger at få det afhentet.

Henning Fogh,
Grovvaredirektør i Danish Agro

Indlevering eller afhentning af afgrøder

Danish Agro har høståbne afdelinger over hele landet, hvor du kan indlevere både konventionelle og økologiske afgrøder. Ønsker du at bestille afhentning, er vores transportafdeling klar til at køre ud.

Bevar overblikket over din høst på Mit Landbrug

Når du logger ind på Mit Landbrug kan du se, oplagsnotaer, afregninger, analyseresultater, Indleveret korn, mv. Hvis du ikke allerede er oprettet i Mit Landbrug kan du kontakte kundeservice på tlf. 7215 8000, som hurtigt hjælper dig i gang.  

Grundigt analysearbejde i
Danish Agros laboratorier

Danish Agro har to laboratorier, et i Karise og et i Kolding. Her foretager vi analyser af alle de afgrøder vi modtager gennem høstperioden. Der analyseres på en række parametre så vi er sikre på, at alle afgrøder håndteres og afregnes korrekt.

Vi har lavet en lille film der fortæller om det analysearbejde der sættes i gang, når en landmand har indleveret sine afgrøder. 

Vi sørger for et godt og effektivt skadedyrsprogram, rengøringsprocedurer og produktovervågning, der gør, at risikoen for kvalitetsforringelse i vores kornlagre elimineres, til at sikre, at vores foderprodukter lever op til vores kvalitetskrav.

Christina Skov Lauritzen,
Koncern Kvalitetschef

Bruger du dit korn til foder

I nyhøstet korn sker der en eftermodningsproces, hvor der kan dannes skadelige stoffer (frie radikaler). Disse skadelige stoffer forbruger de naturlige antioxidanter (bl.a. E- og C-vitamin), som er i foderet. Når du tilsætter nyhøstet korn i din foderblanding og bruger Danish Agros tilskudsfoder, behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om foderets niveau af antioxidanter. Vi justerer automatisk niveauet af antioxidanter i vores forblandinger. Bruger du mineralblandinger er der mulighed for at købe ekstra E-vitamin.  

Husk at få dit nyhøstede korn analyseret, så du evt. kan få din fodersammensætning korrigeret. Danish Agro kan tilbyde de relevante analyser, og du kan vælge mellem flere forskellige analysepakker. Kontakt vores foderspecialister eller kundeservice på tlf. 7215 8000 for at høre nærmere.  

Har du nok energi til høsten?

Har du fået købt tilstrækkelige mængder af dieselolie, AdBlue og smøreolie, så du ikke løber tør midt i den travle høstperiode? Hvis ikke, kan du kontakte os på telefon 7215 8000. Vi tilbyder hurtig levering fra dag til dag med vores lokalkendte chauffører, og har et udvidet beredskab i høstperioden. 

Hvis du køber AgroDiesel gennem Danish Agro, er der mulighed for elektronisk tankovervågning med automatisk genbestilling så du aldrig løber tør.  

Rådgivning om høst og afgrødesalg

Vores team af specialister står klar, hvis du har brug for faglig sparring, gode råd m.v. Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 7215 8000 - så hjælper de dig videre.