Lorem ipsum dolor

Danish Agros maskinsalg er samlet under selskabet Danish Agro Machinery som er den danske importør af:

 • CLAAS landbrugsmaskiner
  CLAAS er førende i verden i en anden stor produktgruppe, selvkørende finsnittere. CLAAS er også en af de bedste med verdensomspændende landbrugsteknik i traktorer, ballepressere og græsmaskiner.
 • Spearhead
  Uanset om det er et landbrugs-, kommune-, militær eller lufthavnsareal sætter Spearhead standarden for rotorklipper og mulchmaskineløsninger.
 • Bednar redskaber
  Bednar er specialister inden for produktion af landbrugsteknologi til jordbearbejdning, såning, radrensning, mulchning, gødskning og håndtering afgrøderester.
 • Agrifac sprøjter
  AGRIFAC er teknologisk meget langt fremme, når det kommer til at mindske forbruget af planteværnsmidler. AGRIFAC arbejder intensivt med bæredygtighed indenfor planteværn, hvilket passer godt sammen med Danish Agros vision om støtte til den grønne omstilling i landbruget

Med 21 udsalgssteder hos vores forhandlere, fordelt over hele Danmark, kan vi tilbyde landsdækkende rådgivning, service og salg. Vi understøtter det danske netværk af forhandlere med salgssupport, logistik, markedsføring, servicesupport, reservedelssupport og finansiering.

Phasellus volutpat tincidunt nisi bibendum pellentesque

Phasellus volutpat tincidunt nisi bibendum pellentesque