En stærk samarbejdspartner indenfor kvæg, grise og fjerkræ 

I Danish Agro har vi en klar målsætning om at skabe mest mulig værdi hos den enkelte landmand. Vi har gennem de senere år arbejdet på at sikre et højt kompetenceniveau blandt vores foderspecialister, og den rådgivning og sparring vi kan tilbyde landmændene er i dag en vigtig del af det daglige samarbejde.  

Med afsæt i vores rådgivning, udarbejder vi en fælles strategi og handleplan med den enkelte landmand.

Foderløsninger til ethvert behov

Uanset om du arbejder med kvæg, grise eller fjerkræ har vi en foderløsning til dig. Vores specialister starter altid med at forstå dine specifikke foderbehov, og kommer herefter med et oplæg på en foderløsning. Det gælder uanset om du ønsker at anvende færdigfoder, eller om du er hjemmeblander der skal bruge særlige råvarer, mineralblandinger eller andet.  

Vi kan levere foder i forskellig kvalitet så det matcher din strategi og produktionsmål. Vi udvikler og optimerer løbende vores foderkoncepter ud fra de aktuelle markedsvilkår, og de behov vi ser hos vores kunder. 

Du kan klikke dig videre nedenfor til det område der er relevant for dig. 

Vi udvikler og optimerer løbende vores foderkoncepter ud fra de aktuelle markedsvilkår, og de behov vi ser hos vores kunder. 

Christian Laursen,
Markedsdirektør i Danish Agro

Kvægfoder

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af kraftfoder til kvæg, både malkekvæg og kalve. Vores kvalitetssystemer sikrer, at du får en høj og stabil kvalitet – hver gang du bestiller foder.

Grisefoder

Med Danish Agros grisefoder er du sikker på at få en høj, stabil produktionsværdi.
 

Fjerkræfoder

Vi har fokus på at fastholde de høje produktionsresultater via vores fjerkræfoderløsninger.
 

den rette foderløsning til dig

vi leverer foder der matcher din strategi og produktionsmål