Giv det rigtige foder til dit malkekvæg  

En optimeret foderløsning, i kombination med en stærk daglig management, er afgørende for at sikre en stærk mælkeproduktion. I Danish Agro har vi fokus på at tilbyde værdiskabende foderløsninger, som er tilpasset hver enkelt kundes fodersituation, produktionsmål og øvrige individuelle forhold. 


 

Vi producerer et bredt sortiment af kraftfoderblandinger, der kan anvendes til at afstemme de rationer der bruges i mælkeproduktionen. Vi har et indgående kendskab til fodermidler og additivers effekt, omkostning og potentiale. Vi har redskaber til grovfoderanalyser, aminosyreoptimering og rationsoptimering, og kan tilbyde kompetent sparring om vitamin- og mineralblandinger. 

Vi ønsker, at opbygge et tæt samarbejde med vores kunder med udgangspunkt i en grundig rådgivning og sparring i dagligdagen. Kontakt gerne vores kvægspecialister for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere din produktionsøkonomi. 

Vælg de optimale græsfrø til din foderproduktion 

Som grovfoderproducent er det vigtigt at vælge den rigtige græsblanding, der kan dække koens behov, og dermed optimere mælkeproduktionen.
 

Dine faglige sparringspartnere fra Danish Agro

Kontakt vores kvægspecialister, og hør mere om malkekvæg.