360-graders gennemgang

Når vi indleder et samarbejde med en landmand om zinkfri fodring, starter vi altid med at foretage en 360 graders gennemgang af bedriften, hvorefter vi laver en fælles handleplan. 

I Danish Agro og Vilomix har vi en særlig ekspertise omkring færdigfoder og premix til hjemmeblandere. Samtidig ved vi, at foderet alene ikke løser opgaven med zinkfri fodring og arbejder derfor efter en konceptmodel, der kommer hele vejen rundt om de vigtigste opgaver:

ERNÆRING
FODERSTRATEGI
MANAGEMENT
HYGIEJNE OG STALDMILJØ

Se vores video om sambesøg direkte fra stalden her

 

Vi anbefaler, at der sættes et stærkt hold, som ud over landmanden omfatter specialister fra Danish Agro og Vilomix, en erfaren dyrlæge og en hygiejneekspert. Med en fælles handleplan sikrer du, at alle arbejder i samme retning, mod det samme mål.

Vi har udviklet en række tjeklister, som sikrer, at vi kommer sikkert omkring alle de vigtige områder i konceptmodellen. Vi har ligeledes udviklet en handleplanskabelon, som sikrer et struktureret forløb, hvor alle arbejder i samme retning.   

Få hjælp og rådgivning allerede nu, vi står klar og hjælper dig hele vejen igennem - udfasning af zink handler om læring!