Planteavl med højt udbytte

Danish Agro har gennem årene skabt en stærk platform inden for planteavl, hvor vi kan servicere de danske landmænd med alle de produkter og serviceydelser der er brug for.

Vi ønsker, at samarbejde med den enkelte landmand om at skabe størst mulig værdi på bedriften. Vi tager afsæt i en klar strategi for marken, og udarbejder sammen handleplaner med et optimalt valg af eksempelvis såsæd, gødning og planteværn.

Nemt at være kunde
I Danish Agro har vi som målsætning, at det skal være nemt at være kunde hos os. Det sikrer vi gennem god sparring og rådgivning, og ved at kunne dække de fleste behov hos landmanden. 

Vi er med dig hele vejen fra planlægning til såning gennem vækstsæsonen og til høst. Kontakt vores planteavlsspecialister for at høre mere om, hvordan vi kan skabe værdi hos dig.

Få kortlagt dine markers tekstur og næringsstofindhold

Med vores Cropline platform kan vi tilbyde en række digitale løsninger indenfor præcisionslandbrug. Med en SoilOptix jordanalyse får du kortlagt dine markers tekstur og næringsstofindhold.

I Cropline platformen kan du udarbejde tildelingskort til dine landbrugsmaskiner som hjælper til effektivt at omfordele næringsstoffer, udsæd og planteværn. Med en vejrstation fra Fieldsense har du adgang til aktuelle vejrdata og lokale vejrudsigter - direkte fra egne marker. På vores Cropline side kan du læse mere om, hvordan platformen kan hjælpe til at optimere planteavlen på netop din bedrift.

Det fungerer rigtig godt med Cropline. Med baggrund i en SoilOptix-markanalyse har jeg fået et detaljeret Tildelingskort der tydeligt viser markens reaktionstal, tekstur og indhold af vigtige næringsstoffer.

Rasmus Eriksen, Sigridshøj
Planteavler på Vestsjælland

Høst og afgrødesalg

Vi har samlet alt information omkring høsten på denne side. Du kan blandt andet finde information om vores populære Høst-SMS, få et overblik over blandt andet høståbne afdelinger, afregningsbetingelser og tørringstakster.

Såsæd

Danish Agro kan tilbyde et bredt udvalg af højtydende og sunde såsædssorter til de danske landbrug. 

 

Konceptavl

Danish Agro indgår løbende aftaler med landmænd om konceptavl. Konceptavlerne sælger korn til Danish Agro og får en særlig merpris, fordi de kan garantere fuld sporbarhed fra mark til forbruger.

Gødning

Danish Agro kan tilbyde et bredt udvalg af både fast og flydende gødning fra Europas førende gødningsproducenter.

Planteværn

Danish Agro kan tilbyde et stærkt og bredt udvalg af planteværn, og står klar til at vejlede om optimal og korrekt anvendelse af midlerne.

Vores team på over 40 specialister og sælgere dækker hele Danmark. Vi er altid klar til en uforpligtende snak om hvordan vi kan være med til at skabe merværdi på din bedrift.

Sie Bencard,
Markedschef i Danish Agro

Nemt at være kunde

Vi er med dig hele vejen rundt