Et bredt udvalg af økologisk kvægfoder

Danish Agro kan levere et bredt udvalg af økologisk kvægfoder til både malkeøer og kalve. Vi har en højtspecialiseret økologisk foderfabrik, hvor kvalitetssystemerne sikrer en høj, stabil og ensartet foderkvalitet. Denne kvalitetsfordel følger produktet hele vejen til staldgangen, og giver en stabil ædelyst og effektiv foderoptagelse.
 
Vores dygtige specialister står klar til at vejlede dig om valg af den optimale blanding for din bedrift. Vi fokuserer på at optimere værdiskabelsen hos dig med udgangspunkt i de muligheder markedet giver. 

Stærke blandinger med færdigfoder

Vores sortiment kan i hovedtræk opdeles i fire grupper:

Beany: Blandinger med høj andel lokalt produceret protein. Primært baseret på hestebønner og rapskager. Der anvendes ingen sojaprodukter.

Kornblandinger: Meget stivelsesrige kraftfoderblandinger der kan forsyne koen med den nødvendige energi i rationer primært baseret på græs.

Lav procentlige: Blandinger der er velegnet som produktionsblandinger som supplement til en afstemt grundration eller som robotegnede kraftfoderblandinger.

Høj procentlige: Blandinger der supplerer rationen med protein eller som alternativ til at fodre med proteinråvarer.

Standardsortimentet spænder således vidt og uanset om din foderplan indeholder store mængder frisk kløvergræs, kløvergræsensilage, majsensilage, helsædensilage eller eget korn, har vi blandingen, der kan afstemme rationen.

(NYT CITAT ØKO KVÆG)

Rasmus Eriksen, Sigridshøj
Planteavler på Vestsjælland

Kundetilpasset kraftfoder

Ud over vores færdigfodersortiment tilbyder Danish Agro muligheden for kundetilpassede løsninger, så hvis du har behov for et kraftfoder der er tilpasset dine forhold, finder vi en løsning på det.

Vi er leveringsdygtige i en række råvarer til økologisk fodring.

Specielt til kalve

Til kalvene tilbyder vi tre blandinger, som er optimeret med henblik på at fremme ædelysten og foderoptaget:

  • Logi Kalve Valse, som er en kalvestarter med valset byg
  • Logi Lillekalv, som er en pelleteret kalveblanding til småkalve
  • Logi Kalv, som er en pelleteret kalveblanding
Vores specialister kan fortælle mere om, hvordan du kommer godt i gang med den økologiske foder til kalvene.

Mineralblandinger til økologisk kvæg

I samarbejde med Vilomix kan vi tilbyde et stærkt Orgamin sortiment som omfatter en stribe typemineraler, der dækker langt de fleste fodringssituationer. Der er desuden mulighed for at få skræddersyede mineralblandinger. ​

På side 10 i nedenstående brochure finder du en oversigt over orgaminsortimentet som er udviklet specielt til økologiske besætninger.

[INDSÆT LINK TIL DA IPAPER]

Få faglig sparring, og vælg den rette type økologiske kvægfoder

Vi er klar til at hjælpe dig med at optimere din produktion. Kontakt vores specialister direkte eller gennem kundeservice på tlf. 7215 8000.