Træpiller af høj kvalitet 

Danish Agro leverer træpiller af høj kvalitet og høj fyringsværdi.
Vores træpiller er testes af Teknologisk Institut, således at vi overholder en række kvalitetsspecifikationer. De er kendetegnet ved høj brændværdi og lavt askeindhold - og er velegnet til mindre pillefyr/træpilleovne.

Kontakt os for en miljøvenlig løsning - vi vejleder dig til den rette løsning for dig.

Danske træpiller af høj kvalitet

Premium er en svovlfri energieffektiv fyringsolie, der reducerer soddannelse og dermed medfører et lavere forbrug. Med Premium minimerer du risikoen for driftstop samtidig med at du skåner miljøet. Premium er desuden frostsikker og dermed velegnet til både indendørs- og udendørstanke. Premium er en tyndtflydende gasolie, der har et kogepunkt i området fra 200 °C-360 °C.

Det bedste valg, når du vil tage miljøhensyn. Den har nemlig et meget lavt svovlindhold, og er billig fyringsolie, der beskytter din olietank.

Kvalitetsspecifikationer:

  • Diameter:  6 eller 8 mm
  • Vandindhold: Max 7%
  • Askeindhold: Max 0,4%
  • Smuld:  Max 1,5%
  • Brændværdi min.:  17,80 MJ/kg.

Danish Agro: Gode træpiller fra pålidelige leverandører

Vi bakker op omkring EUTR (EU’s Tømmerforordning), som forbyder salg og markedsføring af ulovligt fældet træ i EU, herunder også træpiller, træflis og træbriketter. Vi tager således afstand fra handel med og brugen af ulovligt fældet træ. Vi går ind for at fremme brugen af bæredygtig biomasse i Danmark, både hvad angår træflis, træpiller og træbriketter.

Køb de rigtige træpiller, og oplev stærke energiløsninger

Vælg tpi supreme, når du stiller større krav til pillen. Den har bedre tal end de andre. Laveste askeprocent, højeste garanterede brændværdi, og er en meget stærk pille – der gør den yderst velegnet som dit bedste biobrændsel.

Forsyningssikkerhed

Igennem Danish Agro’s medejerskab af indkøbsforeningen DLA Agro Energy har vi adgang til en stærk forsyningssikkerhed. Gennem en stor og stabil forsyning af høj-kvalitetsvarer, fra anerkendte og nøje udvalgte erfarne producenter, og dertil for ekstrem forsyningssikkerhed, opereres der konstant med mindst 4 ligevægtige leverandører. 

Der forsynes fra lagre i Danmark, samt ved skibsimport til hovedlageret i Fredericia, samt til i alt 7 decentrale lagre i Sønderjylland, på Fyn, i Vestjylland, i Nordjylland og på Sjælland. 

Der forsynes efter det teoretiske forbrug efter graddagstallet og ikke mindst efter årtiers erfaringer, i såvel mild, normale og hårde vintre.

Allerede i marts måned tilrettelægges den næste fyringssæson, med fastlæggelse af endelige forsyningsplaner i efteråret.

 

Jeg tror det efterhånden er seks år siden, vi indgik aftalen med Danish Agro, og vi har alle dage været meget tilfredse. Servicen er altid god, og det er bare en nem måde, det kører på.

Kenneth Friis, 
Pedel Billesborgskolen

TRÆBRIKETTER - holder din varmeregning nede

Køb de rigtige træbriketter, og oplev stærke energiløsninger.

Vi tilbyder træbriketter af kvalitet der er fremstillet af rent savsmuld og træspåner uden tilsætningsstoffer som fx lim eller bindemidler.

Der er både god varme og god økonomi i at fyre med træbriketter. Ved at supplere din primære opvarmning med træbriketter får du både hygge, og du får mere varme for pengene, end hvis du fx fyrer med brænde.

Vores træbriketter er fremstillet af rent savsmuld og træspåner uden tilsætningsstoffer som fx lim eller bindemidler. Materialet bliver presset til briketter under højt tryk, hvilket giver en meget høj brændværdi.
Træbriketter er CO2-neutrale ved afbrænding, har et meget lavt indhold af vand, aske og svovl, og er derfor meget skånsomme for miljøet.

Levering og bestilling af træbriketter

Du kan nemt få leveret træbriketter på engangspaller med 96 poser á 10 kg.

Bestil dine træbriketter via vores webshop eller på tlf. 72 15 80 00.

Træpiller til dit varmeforbrug

Køb de rigtige træpiller, og oplev stærke energiløsninger.

Oprindelses landende er hovedsageligt Canada, Litauen, Rusland og Finland.
Du træ i god sund tilstand, og pillerne produceres fra frisk, ren, ubrugt, proces savsmuld, spåner, flager af fraskær, som er knust til partikler ikke større end 2 mm og presset i piller. 

Pillerne produceres i 6 og 8mm diameter, med en længde på 2-3 gange diameteren. Råvaren indeholder ikke nogle former for additiver, nogen former for bark, kemikalier, eller andre fremmedlegemer, såsom metal (magnetisk eller ej), sten, papir, pap, glas eller plastic. Det er træ, træets eget bindemiddel og en god stabil og erfaren produktion der skaber den perfekte pille.

Levering og bestilling af træpiller

Bemærk træpillerne leveres med sættevogn og truck, og vil derfor blive leveret ved nærmeste kørefaste underlag ved ejendommen (ofte fortovskanten).

Træpillerne leveres løst, i bigbags eller i småsække. De kan også afhentes i udvalgte afdelinger. En sæk vejer 25 kg - der er 36 sække på en palle.

Kontakt en af vores energispecialister for et uforpligtende tilbud på træpiller. Du kan også ringe til Kundeservice på 7215 8000. 

Køb træpiller til landbruget

Bestil træpiller til dit landbrug lige her.

Køb træpiller som fastprisaftale

Køb dine træpiller som fastorusaftale med fordele.

Køb træpiller til
privat brug

Via dette link kan du bestille træpiller til privat brug.

Bliv vejledt af vores energispecialister

Vi har et bredt team af energispecialister som kan vejlede dig til den bedste løsning der passer til netop dine behov.

Kontakt en af vores energispecialister for et uforpligtende tilbud på træpiller. Du kan også ringe til Kundeservice på 7215 8000.