Få sparring om økologisk fjerkræfoder - LOGI sortimentet

Danish Agros foder til fjerkræ er kendetegnet ved en høj, stabil og ensartet kvalitet. Vi har produceret økologisk foder siden 1995, og har i dag samlet alt økologisk foderproduktion på en specialiseret fabrik. Vores kvalitetssystemer sikrer en stabil produktion og en ensartet foderkvalitet.

Mange af vores kunder har opnået topresultater i deres produktion, og det kan vi også være med til at skabe hos dig. En kombination af økologisk fjerkræfoder i høj kvalitet, og en grundig rådgivning, giver de ønskede resultater.

Med Danish Agros ensartede foder opnår mine kyllinger en bedre mave- og tarmsundhed. 

Christian Thomsen,
Økologisk Ægproducent

Læs om Paw Pedersens erfaringer og resultater som årets slagtekyllingeproducent

Bestil individuelle løsninger hos Danish Agro

Danish Agro har opbygget et fleksibelt produktionssetup og kan i de fleste tilfælde tilbyde individuelle løsninger, hvor der er behov for det. Har du f.eks. ønske om at anvende eget korn, kan vi tilpasse et tilskudsfoder præcist til din kornbeholdning.

Kom godt i gang med foder fra Danish Agro

Vores specialister på økologisk foder til fjerkræ, er altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne i din produktion. Kontakt os gerne for at aftale et første møde. Du kan kontakte vores økologispecialister direkte eller kundeservice på 7215 8000 som vil sætte dig i kontakt med rette vedkommende.