Stærke sorter på både vintersæd og vårsæd

Danish Agro kan tilbyde et bredt udvalg af højtydende og sunde såsædssorter til de danske landbrug. 

Vores afsætningssikre topsorter i vår- og vintersåsæd kommer fra vores egen forædlingsvirksomhed Nordic Seed samt udenlandske forædlere. Samtidig investerer vi i udviklingen af nye og lovende sorter, som skal være med til at sikre sunde og udbytterige sorter i fremtiden.

Fordele ved såsæd fra Danish Agro

  • Certificeret såsæd - din garanti for ensartethed, sortsrenhed og korrekt bejdsning.
  • Sikker og fleksibel produktion på tre moderne såsædsrenserier, som er geografisk godt placeret med hensyn til fremavlere og distribution til landbruget. 
  • Egen forædling via vores datterselskab Nordic Seed.
  • Kort forbindelse mellem forædling og landbruget, hvilket sikrer sorter som til stadighed lever op til de øgede krav til kvaliteter og dyrkningsegenskaber.

Danish Agro tilbyder certificeret såsæd

Danish Agro følger de danske kvalitetsnormer for certificeret såsæd, som er højere end EU-normen. Dette betyder, at du er sikret kvalitetsudsæd på et meget højt niveau, når du køber dansk certificeret udsæd. Alle kvalitetsnormer kontrolleres af plantedirektoratet.

Derudover er det danske certificerede sædekorn garanti for:
  • Ingen udsædsbårne sygdomme (bejdsning eller bejdsebehovsanalyse).
  • Høj tusindkorns vægt.
  • Automatisk indbetaling af forædlerafgift og dermed nye sorter også i fremtiden.
  • Automatisk erstatning til dig, hvis normer ikke er overholdt.

Kom direkte til vårsæd og vintersæd her

Vårsæd

Vintersæd

Aliquam malesuada egestas quam. Phasellus volutpat tincidunt nisi bibendum pellentesque. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus

Danish Agro er en af de førende leverandører af certificeret sædekorn til dansk landbrug samt til vores samhandelspartnere. (NYT CITAT)

Christian Hjerpsted,
Markedsdirektør i Danish Agro

Celestbejdse

Vinterhvede med Celestbejdse giver ekstra værdi, og det har nogle klare dyrkningsmæssige fordele at anvende Celestbejdset vinterhvede. Kontakt vores salgs- og produktkonsulenter på tlf. 72 15 80 00 og hør nærmere om Celestbejdse.

Specialiseret rådgivning

Vores team af specialister står klar, hvis du har brug for faglig sparring, gode råd m.v. Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice på 7215 8000 - så hjælper de dig videre.