Økologisk grisefoder

Danish Agros foder til grise er kendetegnet ved en høj, stabil og ensartet kvalitet. Vi har produceret økologisk foder siden 1995, og har i dag samlet alt økologisk foderproduktion på en specialiseret fabrik. Vores kvalitetssystemer sikrer en stabil produktion og en ensartet foderkvalitet.

Danish Agro tilbyder det bedste til dine økologiske grise

Danish Agro har et stærkt sortiment af foderløsninger til økologiske grise. Vores blandinger er optimeret på baggrund af vores specialisters og kunders erfaringer gennem årene. 
Vi kan tilbyde færdigfoderblandinger i høj kvalitet, som er klar til brug for de forskellige dyregrupper. Anvendelse af færdigfoder vil ofte være med til at gøre din hverdag lidt nemmere. Vi vejleder i brugen af de forskellige blandinger og hvornår der optimalt kan skiftes mellem blandingerne. 

Hvis du foretrækker en individuel løsning , for eksempel fordi du ønsker at bruge eget korn, kan vi tilpasse et tilskudsfoder præcist til dit behov. Kontakt gerne vores specialister for at høre mere om mulighederne. 

Vores stærke position inden for økologien betyder, at vi i dag kan tilbyde levering af både sikre og velkendte, økologiske foderblandinger på særdeles interessante betingelser. (NYT CITAT)

Rasmus Eriksen, Sigridshøj
Planteavler på Vestsjælland

Vores fodersortiment

Logi Topgris Havre: Blandingen bruges i vægtintervallet 15-35 kg., altså fra før fravænning til nogle uger efter fravænning. Et højt energiindhold og et afbalanceret forhold mellem aminosyrerne og råprotein giver en god tilvækst og en velfungerende blanding.

Logi Grisefoder: Slagtegriseblanding, der kan bruges fra 40 kg til slagtning.

Logi Grisefoder Slut: Slagtegrseblanding, der kan bruges fra 60 kg til slagtning.

Logi Sofoder Diegivende: Blanding med højt energiindhold og forhøjet aminosyreniveau. Bruges i diegivningsperioden for at give høj mælkeydelse og for at holde søerne i så godt huld som muligt.

Logi Sofoder Drægtig: Blanding med højt fiberindhold til drægtige søer. Det høje fiberindhold sikrer en god mæthedsfølelse hos den drægtige so.

Logi Sofoder: En enhedsblanding til både diegivende og drægtige søer, der kan bruges, hvis der ikke er mulighed for at bruge to blandinger til søerne.

Logi T 30: Tilskudsfoder, der bruges til slagtegrise. Blandevejledning 30 % tilskudsfoder, 70 % økologisk korn (byg/hvede/havre).

Logi T Søer: Tilskudsfoder til søer. Blandevejledning 30 % tilskudsfoder og 70 % økologisk korn (byg/hvede/havre).

Kom godt i gang med økologisk grisefoder fra Danish Agro

Vores specialister på økologisk foder til grise, er altid klar til en uforpligtende snak om mulighederne i din produktion. Kontakt os gerne for at aftale et første møde. Du kan kontakte vores økologispecialister direkte eller kundeservice på 7215 8000 som vil sætte dig i kontakt med rette vedkommende.