Øg effektiviteten
med AdBlue

Danish Agro tilbyder AdBlue til dine maskiner. AdBlue hjælper ikke bare med at sænke udledningen af skadelige partikler — det mindsker samtidig dit dieselforbrug.

Hvad er AdBlue - og hvordan fungerer det? 

I praksis fungerer AdBlue ved, at AdBlue påfyldes en separat tank, hvorfra AdBlue bliver sprøjtet ind i maskinens udstødningssystem. Her passerer den katalysatoren og nedbryder udstødningsgasser til uskadeligt vand og kvælstof. Det er vigtigt, at AdBlue ikke kommer i selve dieseltanken. Skulle det alligevel ske, må du ikke starte motoren. 

Hvorfor skal man bruge AdBlue?

AdBlue hjælper ikke bare med at sænke udledningen af skadelige partikler — det mindsker samtidig dit dieselforbrug, og er med til at give et renere miljø. De fleste nye maskiner med dieselmotor leveres med et AdBlue-anlæg. Med den nuværende motorteknologi er det bilfabrikkernes eneste mulighed for, at bilen kan overholde de seneste europæiske emissionskrav.

Køb en separat AdBlue-tank hos Danish Agro

Præsenter jeres AdBlue-løsninger. Opstil gerne i punktform, hvad der er særligt ved jeres AdBlue-løsninger, hvor de kommer fra, hvad de kan give af resultater. Her kan I også med fordel listse specifikke produktinformationer. Eksempelvis:

  • Når du køber AdBlue hos Danish Agro, køber du AdBlue fra Yara
  • AdBlue fra Yara er et højkvalitetsprodukt med 32,5% Urea 
  • AdBlue fra Danish Agro har en lang holdbarhed under korrekte forhold, da

Hvordan får jeg leveret Ad Blue?

Du kan få Ad Blue leveret i 1000 liters containere eller tromler med 210 liter.

Danish Agro leverer AdBlue fra Yara –  et højkvalitetsprodukt med 32,5% Urea-opløsning. AdBlue'en har en lang holdbarhed under korrekte forhold. Husk maksimal renlighed omkring produktet – vigtigt ! 

Vi guider dig til sunde og velkørende maskiner.

Fem gode råd til AdBlue

  • Kom kun AdBlue i Adbluetanken. Intet andet.
  • Hvis du kommer AdBlue i brændstoftanken, må du absolut ikke starte motoren. Tilkald straks vejhjælp.
  • Hvis du spilder AdBlue på bilens lak eller andre steder, skal du skylle med vand, da væsken ætser svagt.
  • Tjek væskestanden inden du kører på ferie eller på lange ture, så du undgår at spilde tid på efterfyldninger og i værste fald løbe tør.
  • Hvis din advarselslampe for lav AdBlue-stand lyser, er det vigtigt at efterfylde hurtigst muligt, da bilen ellers til sidst ikke vil starte.

AdBlue returcontainer

Når du skal sende din AdBlue container retur, skal du være opmærksom på, at plomberingerne på containeren ikke må brydes! 
Er plomberingerne brudt, får du en regning på 500 kr. til rensning af containeren.

Dette skyldes, at det er ekstremt vigtigt, at det miljø AdBlue opbevares i er helt rent. Hvis plomben har været brudt, kan vi ikke vide, om der har været andre væsker i containeren.

Kontakt vores energispecialister

Få en specialiseret rådgivning og gode råd omkring dit forbrug af AdBlue.