Om Claus Heisel

Claus Heisel, Chefdyrlæge LVK

Chefdyrlæge Claus Heisel

Danish Agro og Vilomix har et godt samarbejde med en række fagdyrlæger. En af dem er Claus Heisel, som er chefdyrlæge hos LVK. Vi har bedt Claus om at give sit bud på, hvordan der skal arbejdes med de enkelte områder i konceptmodellen. Se de enkelte videoklip under "Dyrlægens råd og vejledning".

Om LVK

  • LVK’s dyrlæger er til for at servicere bedriftejerne og løse de opgaver, der er i en moderne husdyrproduktion
  • LVK arbejder hele tiden på at være de bedste sparringspartnere for dig
  • LVK tilbyder effektive administrationssystemer, så tiden kan bruges på rådgivning i stedet for administration
  • LVK arbejder med alle former for sundhedsrådgivningsaftaler
  • LVK er ejet af producenterne. LVK arbejder for producenterne og for at sikre sunde dyr og en sund økonomi for svineproducenterne. 


I LVK er der ansat cirka 20 specialiserede svinedyrlæger. Det betyder, at de kan servicere kunder både i og udenfor landets grænser. Fagligheden er i top, og derfor er langt hovedparten af LVK-dyrlægerne efteruddannet som svinefagdyrlæger. Alligevel efteruddanner de sig løbende og deler deres viden internt.

Svinedyrlægerne er organiseret i regionale teams, dels for at alle kunder kan tilbydes service fra flere dyrlæger, dels for at sikre en god kontakt til andre rådgivere i det regionale område. LVK samarbejder tæt med mange rådgivere omkring foder, stalde, management og coaching.

Præsentation af Chefdyrlæge Claus Heisel - se videoen ovenover. 

Relaterede artikler